29-31 juli

Efter en helg i Värmland så har jag nu kommit hem och sitter i soffan tillsammans med min man, P och min mor, B. Såhär såg min helg ut;
Fredag; Jag kom fram till Karlstad tillsammans med P och vi klev direkt in i stadens stress. Vi gick in på Indiska för att hitta en födelsedagspresent till min andre mor, I för i fredags var det hennes dag. Jag hittade i alla fall två jättefina små lyktor som jag köpte. Sådana som hon älskar med skarpa färger och mosaik-aktiga. Efter vi hade betalat för oss och packat in dom så gick vi och käkade en varsin baugette på 'Sjökvistens' och där har dom nog Sveriges godaste skagenröra. Köpte också med en till mamma B innan vi gick vidare till henne. Väl i hennes lägenhet på Lammberget så hann jag bara ställa ner väskorna innan jag skulle vidare. Jag pussade P hejdå och gick ut till min andre mamma I, hon som fyllde år. Vi åkte hem till mitt barndomshem i Värmskog där jag fick träffa min lillebror F, min storebror J, hans dotter S och min andre brors son, O. Till en början var det jättelugnt i huset och jag hjälpte till lite med att byta i diskmaskinen innan jag gick in och satte mig och pratade med lillebrorsan en stund. Men det dröjde inte länge innan det blev ungar i hela huset. Min syster, M kom med hennes sambo, O och deras två barn, N och A. Till en början var ju alla barn väldigt blyga inför mig eftersom jag inte sett vissa av dom på år men efter en stund så hade det gått över och dom bråkade om vem som skulle leka med mig och få min uppmärksamhet. Det bjöds på mat och det var grillat som stod på menyn. När vi satt vid matbordet så började lilla O prata om öl och att han ville dricka det till maten. Lille killen är ju bara 5 år så han fick trocadero men var lika glad för det. Efter maten ställdes det fram fika i form av tårta, glass, kaffe, maränger (vilket jag älskar) och mycket annat. När jag ätit både kött som legat på grillen och tårtan som mamma gjort så gick jag in i ett så kallat matkoma. Folk försökte få vettiga svar av mig på sina frågor men det var inte lätt, jag var supertrött. Jag gick igenom en påse med kläder som jag fick av min syster, M. Det var verkligen nödvändigt att få lite mammakläder nu när jag fått mage. Jag hann att leka lite mer med barnen innan min äldsta bror, J körde in mig till stan, mamma och P. Väl framme bjöds det på mer mat innan jag slog igen ögonen. En underbar dag som känns ända in i hjärtat.
Lördag; Jag vaknade relativt tidigt och jag låg och kollade på P tills han också vaknade. Jag gick så småning om upp och satte på kaffe och serverade mamma kaffe på soffan där hon sov. Vi satt och käkade frukost i lugn och ro innan vi satte igång att fixa oss. Någon timme senare så var vi nere på stan och jag hittade både en bh och en bikini som passar (!). Skönt att vara rädd för att visa alla barnfamiljerna liiiite för mycket när man är och badar. Mamma hittade också lite smått och gott innan vi begav oss hem. Väl hemma så packade vi ner smörgåsar och handdukar för att sen följa med T och S ut med båten för att fiska. När vi var på väg ut till Mariebergsviken så började det helt plötsligt att regna så vi vände med bilen. Lite längre bort så regnade det inte så vi vände igen och vi märkte att det var enbart på det området (Mariebergsviken) det regnade så vi bestämde oss för att trotsa det. Till en början så fick vi sitta under en bro och fiska men till slut så slutade det och vi fick avnjuta en helt underbar kväll med spegelblankt vatten. Och det näst bästa, alla fick fisk. 
Söndag; Dagen började med att min klocka inte ville ringa men jag hade tur att vakna i tid ändå. Packade, fixade utseendet och käkade innan det bar i väg med väskor och mamma till tåget. Det var en seg tågresa men nu är jag hemma med P och mamma som sitter i soffan och skrattar ikapp till tvn. Vi har ätit hemmagjort potatismos och ungsstekt falukorv till middag och nu på kvällen har vi suttit och mummsat i oss brieost, salta kex och vindruvor. En perfekt söndag i min smak!

29 juli



Måste bara berätta att igår fick jag rosor av P, tio stycken. Världens bästa kille!
P åkte till jobbet men ska bara vara där i typ en timme. Medan han är på jobbet ska jag hinna duscha, göra mig i ordning, plocka undan, packa och sörpla i mig massvis av kaffe. Idag åker vi till Värmland, Karlstad. Det ska bli underbart att komma till mina hemtrakter om det bara så är för en helg. 10.04 rullar tåget från Linköpings rus och 12.41 kommer jag att stå på Karlstads perronger. Gissa om lyckan är oändlig?
NU KÖR VI!

Uppdat. 28 juli


Nu är jag hemma igen, tyvärr. Så fort jag kom in genom dörren så kände jag att jag ville gå härifrån igen. Skit samma.
Som sagt så gick jag in till stan vid halv ett förut och träffade A. Satte oss på 'Ågatan' och tog en varsinn cola och pratade om allt vi missat nu när vi inte träffats på ett tag. Vi gick runt lite på stan innan vi gick bort och hämtade R innan vi gick tillbaka in till stan och smålallade. Jag vek av och gick för att börja handla något i klädväg och idag hittade jag lite smått och gott. En tunika, ett tuptop-linne, ett brottarlinne och en poncho. Blev tydligen för mycket fick jag höra när jag kom hem men det skiter jag blanka *an i! Jag har i alla fall varit iväg och gjort naglar nu också. Just för att jag vill vara så 'fin' som möjligt under helgen när jag ska träffa mina päron. Har ju inte träffat dom på länge så det är faktiskt lite nervöst. 
Whatever, nu är jag som sagt hemma igen och jag ska käka lite innan jag ska börja packa. WIE, I MORGON ÅKER JAG!

Uppdat. 28 juli

Hemma en snabbis för att slänga av lite påsar och byta om. Jag har varit i stan, träffat A och R, fikat och snackat skit. Nu ska jag tillbaka för att fixa naglarna. Äntligen. Får berätta sen vad jag köpt.

28 juli

Igår började jag då dagen med att bara sitta i soffan, le och vara otroligt nöjd. Dagen fortsatte att gå min väg och jag, Z och barnen åkte och badade. Skapligt mycket folk och hade det varit för ett år sen hade jag aldrig gått dit i en bikini men nu rörde det mig inte i ryggen. Det tog visserligen ett tag innan jag kom ner i vattnet och kunde doppa mig. Tyckte nästan att det var kallt men det var ju bara jag som tyckte det så i verkliga livet stämde det inte. Jag klarade i alla fall av att doppa mig och nu har jag officiellt badat för första gången i år, otroligt sent men böttre sent än aldrig! L tyckte det var jättekul att stå på bryggan och hoppa i tills han var i knähöjd med vattnet. Han svätte och lekte, grabben. Tittade på alla andra som badade. Kom upp, satte sig vid oss och tog en bulle. Tyckte det var för ljust och lånade mina solglasögon och han blev den snyggaste hunken på stranden, LÄTT! Han var uppe och köpte korv och betalade den alldeles själv. Han käkade upp korven och vi gick upp och köpte glass. Det sved lite i honom när han var tvungen att lämna ifrån sig tjugo-lappen men när han fick se glassen sken han upp. Till en början när vi skulle hem så ville han inte. Z började sätta på honom kläder. T-shirten lyckades bli blöt och han ville fortfarande inte hem men när skorna till sist skulle på så sa han; 'Mamma, jag vill hem'. Haha, SÅ skön! Vi var ju liksom påväg, vilket han visste om. Världens skönaste unge. R satt till en början på armen men det blev för varmt åt henne också så Z tog av henne så hon också fick bada. Hon kunde inte varit gladare. Hon blev som en sprattel-gubbe i kvinnligt kön när man doppade hennes ben i vattnet och skrek av glädje. Hon var glad under hela dagen, låg och skrattade och jollrade. Söta unge. Hade en superbra dag och det är något som måste göras om!

Vädret idag är inte lika bra som det var igår men det regnar inte i alla fall och det tackar jag för. Jag tänkte att jag skulle få tummen ur och göra mig i ordning och ta mig in till stan för att kolla om jag hittar något nytt. Något som passar för en gångs skull. Det vore skönt. I morgon vid denna tiden har tåget rullat ifrån Linköpings stad och jag är påväg till Karlstad. Det är mycket som är planerat och jag hoppas att jag hinner med det mesta men det viktigaste är såklart att träffa min familj. Något som pirrar i magen är att jag ska få träffa min bror igen. Som jag saknat honom! Mammi fyller år så måste även hitta en present till henne. Ser verkligen fram emot helgen.

Uppdat. 27 juli

Mätt och belåten sitter jag i soffan, lyssnar på musik, löser spindelharpan, kollar på 'city akuten' och skriver blogg. Det kallar jag att ha många bollar i luften. Samtidigt som jag gör detta har jag också det största leendet som ligger på mina läppar och vilar. Det har det gjort sen klockan åtta i morse. 
Solen skiner fortfarande och det verkar som att jag ska få min vilja igenom idag. Det vankas bad. Ska bli skönt att komma ifrån det här dårhuset där det körs lastbil och tycks synd om hit och dit. 
Nu har jag annat för mig. Peace.

27 juli

Solen skiner, svetten lackar och kaffet smakar bättre än någonsin! Kan det bli bättre? Ja, om vädret får hålla i sig för en dag skulle jag ju bli ännu gladare. Kanske att jag vågar mig på årets första dopp. 
Samtidigt som jag sitter och skriver lyssnar jag på nyheterna och Norge har gått ut med en varning om bombhot och letar efter en psykisk sjuk man, en farlig sådan. Är det för att dom har blivit för försiktiga? Fast det är ju SÅÅÅ mycket bättre än att det ska bli samma utgång som i fredags. Kan fortfarande inte fatta det där. Det är mycket som har hänt dom senaste åren som jag knappt kan förstå. World Trade Center tycker jag fortfarande är helt sinnessjukt.
Något som jag också har fått otroligt stor respekt för är Emma Jangestig. Mamman till dom två barnen, Max och Saga, som blev av med sina små liv i dom så kallade Arboga-morden. Jag läser boken som handlar om det nu och den är verkligen fängslande, 'Varför gråter inte Emma?'.
Jag måste ju bara säga; VAD VA DET JAG SA?! Jävla jippo.

26 juli / 27 juli


Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.
För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.
Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.
För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.

Uppdat. 26 juli


Den som ska kalla sig 'mannen i huset' skiter tydligen i att komma hem så klockan slog åtta och jag var ashungrig så därför sket jag i honom. Jag har ätit och det var gott. Ska jag vara ärlig njöt jag av att äta mat ensam, i min egen takt, ingen som klagar på mängden salt och ingen som bara går ifrån matbordet. 
Nu sitter jag bara och ber att kaffekoppen jag drack för två timmar sedan inte gör någon inverkan på min sömn idag med tanke på att jag var så känslig igår.
Ingen idé att sitta här och fundera på vad jag ska skriva. jag är ARG, besviken och känner för att gå och gräva ner mig.

Uppdat. 26 juli


Sist jag satt här var jag mätt. Nu är jag hungrig. 'Ät då!' -tänker ni, men jag tänker inte göra det. Jag ska vänta på att min man kommer hem för att jag vill äta tillsammans med honom. 
När jag var på 'Priso' och 'Klippet' så köpte jag bara massa strunt. En pärm till våra räkningar så jag håller ordning på dom. Sen kollade jag på present till mammi och jag hittade en som jag tror att jag ska köpa. Inget stort men den var lite tjeck (cool/frän). Kan ju inte säga vad det är än, för vem vet om min mamma läser min blogg?
Sen när jag kom tillbaka hem så började jag med maten. Idag var jag väldigt effektiv och gjorde två 'olika' laxrätter. Potatis och laxpanna. Jättegott. Laxpanna gör man på så vis att man bara steker upp lite lax som man skurit i tärningar och sen blandar man i något som heter 'Skagen-panna' som man köper i en vanlig matäffar, låter det koka i några få minuter och vips så är det klart. Sen gjorde jag bara potatismos (HEMMAGJORT!) och laxfileér i micron. Två maträtter klara och står nu och väntar på att gubben ska komma hem.

Uppdat. 26 juli


Såhär hårt tränade jag! PUST & STÖN!
KORS I TAKET! Jag har varit och tränat. Äntligen. Jag har ju tjatat om att jag ska få iväg min feta rumpa hur länge som helst nu men idag hände det. Efter frukosten så bestämde jag mig för att jag skulle samla vuxen-poäng idag så jag satte mig och betalde hyran och beställde biljetter hem till KAAAAARLSTAD! Vi åker på fredag för att fira mammi som fyller år. P ska träffa min familj där jag bott i hela mitt liv, efter ett år så det är verkligen dags nu! I alla fall, efter att jag gjort allt så packade jag min väska med träningsskor, vattenflaska, ett äpple (måste numera ha mat med mig vart jag än går) och allt annat som bara måste med. Jag tog vägen förbi stationen för att hämta ut våra tågbiljetter så nu ligger som i säkert förvar. Jag trevade vidare till 'Stadium' för att inhandla en tröja som jag kan träna i men det var inte det lättaste vill jag lova. Jag måste ju anpassa mina klädköp till en mage som jag inte riktigt har än men som jag snart kommer få. Jag hittade ingen tröja som var tillräckligt stor att växa i men jag hittade en som jag kan ha än så länge så den fick duga. Sen var det dags att gå till 'Feelgood' och det var inte så mycket folk, vilket jag tycker är SKÖNT. Jag tränade och tränade och jag tror jag var där i nästan två timmar. Skönt nu efteråt men just i stunden var det som att sakta . Hahah! Nej, men jag har ju inte tränat på snart två månader så jag får väl räkna med att den första tiden kommer inte flyta på direkt. 
Nu är jag hemma igen (såklart). Så fort jag klev innanför dörren satte jag igång att blanda ihop en pannkakssmet och medan den stod och jäste så hoppade jag in i duschen. Effektiv sörrni! Sen var det bara att steka. Sitter mätt i soffan och skriver detta inlägg och jag kan säga med huvudet högt att idag är jag verkligen på topp och stolt över mig själv att äntligen ha kommit igång. Underbart.
Nu ska jag gå ner till 'Priso' och köpa lite mjölk. Ner till 'Klippet' och köpa bakplåtspapper, värmeljus och se om jag hittar något till mamma eftersom hon fyller år på fredag.

Uppdat. 26 juli


God
morgon! Idag är jag på topp fast jag inte kunde sova inatt. Trodde jag skulle vara urtrött när P väckte mig imorse men efter att han gått till jobbet låg jag inte länge kvar i sängen utan gick upp och gjorde frukost. Kokade ägg, en smörgås med ost och gurka och ett glas mjölk fick det bli. 
Jag sitter nu och kikar på nyheterna medan jag mumsar på frullen och där visas en intervju med Anders Behring Breiviks pappa. Han säger att han aldrig mer kommer att byta ett ord med sin son och att han också tycker det är nästan synd att han inte tog sitt liv när han ändå mördade så många människor. Vem kan klandra honom för dom orden? Det är nog många som tänkt just den tanken. Usch. Jag kan inte ens tänka tanken.


26 juli

Resultatet av att jag testkörde kaffebryggaren förut; jag är fortfarande vaken och klockan är MITT I NATTEN!
Jag blir galen på mig själv. Tyckte jag hade lite för mycket energi och var för lite trött förut. P hade käkat sig mätt på hela sin pizza och lite av min så därför orkade han inte ens dricka kaffe förut och han sover. Som en stock. Jag har försökt att sova ända sen klockan tio. Jag började med att lägga mig och läsa en stund, för vem har missat att det ska göra en trött? Jag trodde jag blev trött också, jag gäspade men tänkte att jag ska bli dundertrött så jag körde på ett kapitel till (måste tillägga att boken är skrämmande bra; 'Varför skrattar inte Emma') och sen försökte jag lägga mig och sova. Låg vaken drygt en timme till så försökte mig på boken igen. Funkade inte. Så jag gick upp för att ta ett glas mjölk. Det har jag också hört ska vara bra. Jag försökte men funkade inte och några timmar och försök senare sitter jag nu här. 
Jag hoppas verkligen att jag klarar av att ta mig upp i tid imorgon för när jag har legat vaken har jag hunnit planera i stort sett hela morgondagen. Till och med vad jag ska hitta på för mat, både lunch och middag. Träning är inkluderat så som solning och bakning av bullar. 
För första gången under min graviditet har jag nu varit uppe och ätit på natten. Det är något jag verkligen inte vill ska fortsätta. Håller mig gärna till mat på dagarna men inte på nätterna. Nu ska jag försöka sova igen.

Uppdat. 25 juli


Jag var näst intill klar när P kom hem från jobbet idag och det är inte vanligt kan jag lova. Det dröjde inte länge efter att han kommit hem som det plingade på dörren och där stod M, Z, L och lilla R. L började direkt att kika runt i lägenheten för att hitta något roligt att leka med men stackarn hittade nog inte så mycket. Han kanske tyckte det var intressant ändå, vem vet. Vår lägenhet är ju tyvärr inte så barnvänlig än så länge men det ska det ju bli ändring på. Vi satte oss och pratade lite om det mesta innan dom skulle åka hem igen. Det blev en kort visit men det är bättre än ingenting men får hoppas att dom kommer förbi snart igen. Alltid roligt med besök.
Efter att dom åkt gick P in i duschen och jag gjorde iordning det sista med mitt utseende. Det dröjde inte länge förrän M ringde och sa att han skulle möta upp oss i stan och det gjorde han. Eller ja, han stod vid en gatukorsning (låter hemsk) där jag gick in på ett ställe och hämtade ut mina efterlängtade böcker. Den ena boken handlar om mordet på dom små barnen i Arboga och gissa om jag kommer gråta när jag läser den!? Den heter i alla fall 'Varför gråter inte Emma' och är skriven av Magnus Wennerholm. Den kommer nog vara hur hemsk som helt men ändå så bra. Sen fick jag en annan bok som heter 'Trasig' och är skriven av Shy Keenan. Kommer väl vara vaken långt in på nätterna för att läsa nu när dom verkar så bra. Det jag läser är ju i princip bara självbiografier. Det är det jag tycker är bra just för att jag vet att det har hänt på riktigt. Ruksigt spännande.
Ja ja, hämde böckerna och sen fortsatte vi in till stan och satte oss på 'Five Tastes' för att käka pizza. Jag kan lova att dom gör Linköpings godaste pizza. Det blev en capicciosa med kantareller och mild kebabsås. Den smälter verkligen på tungan. Vi satt och pratade lite runt borde innan jag och P fortsatte till 'Priso' för att handla lite mat hem till kylskåpet. När vi kom hem så blandade jag i ordning dipp, skalade morötter och skar upp gurka. Det är väl också något som väldigt gott! Får ju inte glömma att jag testkörde kaffebryggaren förut också och det blev gott kaffe (som tur var) även fast jag inte har något kaffemått, hahah!
Nu ska jag göra mig klar inför kvällen. Smink; OFF! Diska och fixa.

Uppdat. 25 juli



Nu sitter jag ute på balkongen för att pusta ut ett slag. Jag har diskat, dammsugit, torkat golven och duschat. Ni vet ju vid det här laget att jag fasar för att duscha eftersom jag har lyckats få den värsta gravidklåda en människa kan få. Sist när jag var hos läkaren fick jag recept på medicin som förhoppningsvis skulle lindra detta och idag gjorde den det. Det var så skönt att kunna stå inne i duschen hur länge som helst utan att hålla på att dö av att det kliar så inni norden. Jag kunde raka benen till och med. Ett riktigt 'HALLELULJA-MOMENT'. Ett dunder-piller just idag. 
När jag dammsög förut så fick jag hjärtat i halsgropen tack vare P som stod innanför dörren och skulle bara slänga in den nya kaffekokaren som han köpt idag. I hopp om att jag ska bli lite piggare på morgonen. En jättefin rostfri kaffekokare var det. Kan man säga att en kaffekokare är fin?! -Äh, jag gör det. Det var fin som sagt och tydligen en sådan som dom har i serien 'Två och en halv män'. Vet inte vad det är för speciellt med just den men den var säkert jättedyr. Det lär märkas sen när jag testkör den om den är något att ha.
Nu ska jag kleta på ett ansikte, fixa frisyren och sedan inta la stada för att hämta ut mina två böcker som kommit.

25 juli

Jag vaknade upp till solen som lyste utanför mitt fönster idag och hur bra känns inte det när man får börja sin dag på så vis?
Måndag och jag bestämde mig att ta en sovmorgon, vilket jag tar lite för ofta men jag var också upp och körde lastbil imorse och tyckte därför att jag behövde det. Jag sitter nu och äter några ägg till frukost samtidigt som jag tittar på när dom simmar. Dagen ska bli lugn, kanske travar in till stan sen när gubben kommer hem från jobbet och hittar något roligt till garderoben vilket som nästan är ett måste nu när jag växt.

24 juli

Vem bryr sig att blogga en söndag när det jag gjort hela dagen är att sova. Vilket jag tänker fortsätta göra.

Uppdat. 23 juli

Jag funderar och funderar. På hur allt ska sluta. Jag skulle bara vilja sätta mig på ett plan och försvinna bort ett bra tag. Utan mobil och utan datot. Ingen chans till kommunikation med dom som jag inte vill ha kontakt med. Jag är så trött på just mobilen. Skulle vilja slänga bort den, lååångt! 
Alla onödiga tankar som jag har skulle jag också vilja kunna ta bort. Det är som jag sa en annan gång att jag skulle vilja ha den där 'Delete'-knappen. Hur bra vore det inte?!

Uppdat. 23 juli

Trots att jag inte somnade förrän runt 05.30-06.00 så överlever jag ändå. Har sovit sisådär 3-4 timmar, men det är lugnt med den lille i magen så han sover som stocken verkar det som. 

Idag skänker jag mina tankar åt de drabbade i Norge. Kan ju aldrig föreställa mig vad de går igenom. Alla anhöriga. Usch. Vad en enda liten människa kan ställa till med stor förödelse. Klem till Norge!

23 juli


Halvligger i soffan med gråten i halsen och känner mig otroligt sviken. Det finns en människa i världen som kan få ner mitt mående till botten så här fort och denna tog tillfället i akt. Sägs från ett håll att jag överreagerar men jag tycker inte att jag gör det längre. Jag har legat i många timmar i natt och funderat och jag är inte beredd att gå tillbaka ett år i tiden och leva så. Det är det sista jag är. Jag har stått utanför länge och tittat på och börjar sakta se tendenser växa fram och bli allt tydligare. Jag har försökt att få det på samtal men det skrattas bort som att det vore en fis i rymden. Finns inga öron som är intresserade längre och jag vet inte hur länge till jag orkar försöka utan resultat. Det är ju inte vi 'vuxna' längre som är det viktigaste utan det är den lille krabaten jag har i magen som är det. Att vara gravid är ingen 'piece of cake'. Det är så otroligt mycket som händer i en kvinnas kropp, så mycket att det tar cirka fem år för en kvinnokropp att återställa sig efter en graviditet. Jag säger inte att jag genomgår någon extra jobbig graviditet men det är defenitivt inte lätt. Inte lätt men det mest spännande och vackraste jag någonsin kommer få vara med om.

Uppdat. 22 juli


Nu sitter jag med rumpan i soffan, IGEN. På dåligt humör, IGEN!
Jag har nyss kommit hem efter att ha varit hos M och A i några timmar och fått prata ur mig lite skit. Den 'så kallade' sambon jag har kom in genom dörren, gick in i duschen och drog sen igen och han är inte hemma än. Stolt. Ska bli skönt att han ska iväg och jobba igen i morgon.
Jag kände att jag behövde komma ifrån den bostad jag har så jag tog bussen och åkte som sagt till M och A. När jag kom dit så tog vi oss en varsin kopp kaffe (och så gott det var!) innan vi gick ut och gick. Vi gick ända ut till ett ställe där jag bodde i två omgångar, en månad i taget men namnet ska vi inte nämna. När vi hade varit ute ett tag och M fick ont och mådde konstigt så gick vi hem till henne och käkade lasange. Efter det så tog jag min påse med kläder jag fått av henne och gick till bussen och nu är jag hemma igen. 
Jag ska väl försöka hitta en lägenhet nu också, så har ni en i bakfickan, i lager så hör gärna av er till mig! Uppskattas. Jag skulle vilja ha en tvåa i ett lugnt och skönt område. Vem vet, kanske hamnar i Karlstad så småningom igen. Vore kanske skönt eftersom jag har familjen där, dom skulle säkert uppskatta det. Jag Vill ha något eget, något där jag kan göra vad jag vill utan att det skriks, tjatar eller gnäller. Just nu är det prio två, efter bebisen i magen såklart. Puss på den!

Uppdat. 22 juli

Nu, si sådär, ett par timmar senare så är jag på lite bättre humör. Solen tittar fram, ytterst lite men det är alltid något. Stressen har jag lagt åt sidan och satt ner rumpan i soffan. Jag har kollat på bebis-program, fällt en tår av glädje och förväntan. Hungern finns inte längre för jag har matat både mig och den lille i magen. Jag slog två flugor i en smäll så att säga. Hormonerna finns där och dom kommer finnas där i 6 månader till, men just nu har dom lugnat ner sig. Karln (HAHA) i huset är på jobbet så det är lugnt och skönt här hemma. Att jag försov mig ser jag inte längre som något negativt. Jag hade förmodligen inte fått ut något bra av att gå iväg med ett dåligt humör ändå.

Mätt och belåten sitter jag och funderar på hur allt kommer att sluta och hur sugen jag är på att den lille knodden ska komma ut. Nu när jag har varit med om mitt första ultraljud så blev det ju helt plötsligt 'på riktigt'. Det är inte mycket annat som får plats i mitt huvud nu kan jag lova. Tankarna bara kretsar kring barn. Jag har även fått dille på att jag vill flytta. Jag skulle vilja ha ett lite större ställe. Kanske ett radhus eller ett hus. Jag har i alla fall lovat mig själv att innan jag dö ska jag ha byggt ett hus. Så det så.
Jag ska ta och ställa mig vid diskbänken och diska och sen får jag väl göra lite mat tills gubben kommer hem.

22 juli

God morgon, gott folk! Eller ja, det är ta mig tusan ingen bra dag. Jag är på riktigt dåligt humör. Jag somnade arg och klev upp som jag somnade. Jättekul. Jag kan skylla på tusen saker; vädret, stress, hungrig, hormoner, karlar, försov mig. Ja, jag kan nog fortsätta hur länge som helst. Vädret suger. Det blåser ju som bara den. Kanske inte ens kan gå ute, vem vet om jag blåser bort. Stressen som jag gick igenom igår med ultraljudet och allt. Det gick ju bra men jag har hundra olika tankar som flyger runt i mitt huvud. Hungrig är jag. Det går att göra något åt men hade jag fått som jag velat så hade jag ätit innan jag vaknade och klev upp ur sängen. Hormoner som bråkar med mig. Får massa hjärnspöken som jag inte ens vet var dom kommer ifrån. Karlar som jag blir så trött på ibland. Speciellt såna karlar som tror att dom blivit miljonärer över en natt. Som inte tänker längre än näsan når och har en dubbelmoral som får mig att bli rädd. Uppe på allt detta så försov jag mig för jag skulle varit på Arbetsförmedlingen nu och haft någon form av planeringsmöte men fick ställa in det.
Usch vad jag klagar men jag har en sån dag idag. Sen när jag har käkat, vaknat till och så tänkte jag att jag skulle kila iväg och träna. Kanske får ut lite agressioner på så sätt. Cross you fingers!

Något som jag är sugen på är att trycka ut den lille jag har i magen så jag kan snosa bebis. En liten, sån som luktar bebis till och med. Som jag kan få att skratta bara av att titta på henne/honom. Nästan sjukt att längtan till någon som man aldrig har träffat kan vara så stor. Jag har ju bara sett den lille på en skärm på sjukhuset och det var något av det coolaste och vackraste jag varit med om. Skulle kunna ligga i flera timmar och bara kolla på parvlen som krånglar runt inne i min mage. Det har inte riktigt sjunkit in än att jag har en människa i miniatyr-form i min mage än, men snart så. Jag längtar så! ♥

Uppdat. 21 juli

Nu är jag trött, riktigt trött. Det känns i hela kroppen, från topp till tå. Dagen började med att man liksom var så nervös att man kunde varken sova (jag var trött) eller äta (jag var hungrig). Till slut var jag ju tvungen att tvinga i mig mat, det var inte gott men magen blev full. Duscha gjorde jag också och då började det ju såklart klia på kroppen även fast jag har tabletterna som ska hjälpa men den gravidklådan jag har åkt på är ta mig tusan inte av den vanliga sorten. Sen blev det stressigt med att göra sig iordning men att välja kläder har blivit hur lätt som helst för det är inte mycket min garderob erbjuder som jag kommer i längre. Sen var det bara att börja traska upp mot US och hur det var därinne har jag ju redan berättar om hur det var. Något av det bästa och värsta jag varit med om. När vi kom hem var jag astrött och somnade till i soffan innan vi gick till affären och handlade lite innan vi började med maten. Lövbiff och klyftpotatis stod på menyn.
Jag har varit jättestressad och nervös hela dagen och nu när ultraljudet är över så går jag hela tiden och tittar på bilderna just för att se att det verkligen är sant det jag gjort idag. Det verkar det ju vara som tur är. Håller på att däcka här framför datorn så jag får kila in till sängen för att sluta mina cementblock till ögonlock.

21 juli



Nu har vi det svart på vitt, bokstavligen. Vi ska ha barn, jag och min man. Kom nyss hem från ultraljudet, det första och gissa om jag var nervös. När vi satt i väntrummet tänkte jag på massa olika saker och det som fastnade först var 'tänk om det inte finns någon bebis därinne'. Sen när vi var inne och jag fick se med egna ögon att det fanns något därinne kom den andra tanken att det kanske var fler än ett liv, men det var det inte heller. Där fanns ett litet liv och när jag låg där på britsen med magen i vädret så fällde jag några tårar. Dom tårarna kom av ren glädje. Till en början så sov den lille i magen, hårt, så när barnmorskan skulle ta massa olika prover fick jag till sist ställa mig upp och hoppa tills den vaknade. Tyckte lite synd om den men det var roligt att se hur pigg den var. Låg där inne och sparkade och hade isg. Vi fick se både tummen upp och när han kliade sig i huvudet, stenhäftigt!
Jag älskar mitt barn redan! ♥

Uppdat. 20 juli

Pust. Nu har vi varit ute och gått. Det var skönt men det var kvavt ute, liksom nästan jobbigt att andas. Nu är det gjort i alla fall och i morgon kanske jag kan ta mig iväg och träna. Jag har varit jättesugen på det idag men jag har liksom inte hunnit. Imorgon har jag också fullt upp men det är bara på förmiddagen så hinner nog. Det ska bli skönt sen när jag väl är i gång.

Jag har kommit på vad min största rädsla är. Vatten. Kan ni tänka er något som kan vara så vackert också kan vara så skrämmande. Jag kom att tänka på det här om dagen när vi kollade på den gamla godningen 'Titanic'. Då tänker ni; 'Vem blir inte rädd för vatten när man tittat på den filmen?' Det är klart att man blir rädd när dom åker på isberget och sjunker sakta men jag har funderat. Jag har funderat jättemycket verkligen och jag är rädd, riktigt rädd för vatten. Jag har inte ens vågat bada i badkaret som jag har här i lägenheten. Alltså, jag vet inte hur jag ska kunna förklara men jag har verkligen stor respekt för vatten. Vad det kan ställa till med. Jag har redan nämnt en stor händelse, 'Titanic', och jag kan även nämna 'Tsunamin' som också var en stor händelse. Senast var det väl 'Fukushima'. Usch, vad som kan hända. Ett vattenfall som kan vara så vackert, rofyllt och bara helt underbart och sedan vända och bli något så hemskt och orsaka så mycket skada. Hur många har bara inte drunknat under åren? Vågar inte ens tänka på antalet. Vatten. Det är min största rädsla.

Uppdat. 20 juli

Hej och hå! Fy vad trött jag är! Har inte gjort så speciellt mycket idag. Varit och lämnat prover, tvättat, diskat och gjort en sallad men jag är ändå skittrött. Jag satte mig i soffan och skulle vila benen i två minuter var det tänkt men jag var så trött att jag somnade till. Vaknade typ för en halvtimme sedan och jag trodde att min lilla powernap skulle göra susen men jag sitter här och är lika trött fortfarande. Jag gillar inte att jag måste vika in tvätt, det är något av det tråkigaste jag vet. Blä!
Ska försöka få med mig P ut på en promenad senare men det kommer jag väl inte lyckas med idag. Han ska få sin nya jobb-telefon idag (iPhone) och han har inte pratat om något annat sen han fick reda på att han skulle få den. Inne och kollar på olika sidor och frågar och trixar. Han är besatt. Igen. Så idag kan jag nog räkna med att gå ut själv, tyvärr.

20 juli

Sorry för gårdagen men jag hade verkligen inte lust eller ork att sätta mig vid datorn. Jag kan i alla fall berätta vad jag gjorde igår.
TISDAG: Jag vaknade av att P kom in och pussade mig 'hejdå', vilket jag brukar göra så det är inte ovanligt. Det som var ovanligt var att jag var pigg och gick upp precis efter han åkt. Jag var pigg, men min näsa var tät. Tog mig lite frukost och satte mig och kollade på en film. Kollade på 'Step Up'. Efter det så började jag göra mig i ordning. Fixa ett ansikte, kamma kalufsen och komma på vad jag ska dölja min bleka kropp med. P kom hem vid 12.30 för vi skulle båda iväg till läkaren. Han hoppade in i duschen och gjorde sig i ordning coh sen drog vi. P stog först på tur för sin axel. Allt verkade till en början gå bra och vi trodde bara att det skulle bli en undersökning för det skulle gå så fort. Sen när han varit inne i tio minuter kom han ut och tog sig för axeln och då hade han fått bedövning för att sen kunna få en kortisonspruta och jag led verkligen med honom. Han fick sprutan och efter det hade han skitont, stackarn. Sen var det dags för mig så vi bytte vårdcentral och för mig gick det jättefort. 5 minuter så var det klart och jag fick recept på medicin som vi gick och hämtade. Sen gick vi hem och lagade lite mat och kollade på film och jag var så trött så jag somnade i P's knä.
Nu på morgonen har jag varit och lämnat ytterligare prover och jag hoppas på svar så snart som möjligt.

Uppdat. 18 juli

Nu har jag allt samlat in ett par miljontals extra vuxenpoäng vill jag lova. Jag har rullat 129 köttbullar och jag kan nu stolt kalla mig själv en riktig bull-mamma. Jag står nu och steker dom små bollarna och det skvätter massa stekfett så det sticker på armarna, AJ! Det ska bli skönt när det är gjort och jag vet att jag har maaaaaassa bullar i frysen.
Samtidigt som jag gör detta är jag otroligt hungrig men jag har bestämt mig att jag ska göra klart det här nu så hungern får vänta en stund. Underhåller magen med lite feta-ost.

18 juli


DAGENS FRUKOST; Proviva Mango, smörgåsar och passonsfrukt.
Natten har varit hur bra som helst, eller ja, jag måste ha sovit jättebra för när jag skulle gå upp på toa inatt så var jag jättepigg och då måste jag ju ha sovit bra. Eller? Men det höll inte i sig så jättelänge för när P gick till jobbet och hade varit inne och pussat mig 'hejdå' så somnade jag om ett tag men vaknade en stund senare av att jag låg och grät. Drömt igen. Jag hatar det, jag gör verkligen det. Det är så hemskt.
Nu sitter jag i soffan och försöker få i mig lite frukost, det går ganska trögt men det går. Vädret är ju hur tråkigt som helst idag men jag ska faktiskt ställa mig och göra köttbullar i sås av köttfärsen vi gjorde igår, sen fryser jag in det så finns det och det är ju så gott.

17 juli

Första inlägget idag. Ett sent inlägg. Men såhär är det;
Jag och P sa till varandra igår kväll att vi skulle gå och lägga oss utan telefoner i rummet, inget alarm eller liknande och det gjorde vi med vi vaknade hyfsat tidigt ändå. Direkt vi hade vaknat till och duschat så ringde M och sa att han ville att vi skulle komma direkt så det var bara att ställa in ansiktet i spegeln och fixa ett utseende och få styr på kalufsen man har, sätta sig på en buss till Lambohov och därifrån ta bilen ut till Tornby. Där ute så gick vi in på Ikea och käkade (för jag höll på att av hunger) sen fick vi grepp om lite ting inne i varuhuset innan vi tog oss ut. Efter denna tripp så gick vi till Maxi Ica och laddade inför STOOOORHANDLING. Vi tog med oss en extra stor kundvagn och det meterlånga inköpslistan och började jakten. Vi fick nog med oss det mesta innan korgen var full och det var dags att gå till kassan och betala. 2500 kr fick jag hosta upp för kalaset. Svettigt? -Ohja.
Nu har vi varit och lämnat tillbaka bilen och jag lämnade min man med en annan medan jag tog nyklarna och drog hem, ha ha ha. Skönt med ensamtid (sov jag får 8 timmar om dagen, 5 dagar i veckan).
Bestämmer mig nu för att svita om till mysdress och fixa lite.

Uppdat. 16 juli

Nu har jag och min man ätit våra kantarell-smörgåsar som jag gjort med kärlek. Sitter samtidigt och kollar på 'Sommarkrysset' och 'Rolandz' och jag skrattar så jag håller på att kissa på mig. Han är ju helt sanslös den mannen.
På tal om något annat så vann ju Sverige fotbollen så nu fick dom sitt BRONS. Så snyggt mål gjorde hon, Marie Hammarsten. 'Rätt öpp i klyka', som vi skulle sagt i Värmland. Grattis till tjejerna.
Jag sitter nu i soffan och är supermätt, kan knappt röra mig känns det som. Säger bara; VEM KAN STOPPA MIG NÄR JAG BARA RULLAR FRAM!!?

Uppdat. 16 juli

Pierre dammsuger. Och han gillar att göra det. Förstår inte. Vi har en ny dammsugare så det kanske är därför men jag förstår fortfarande inte. Jag klagar inte för då slipper jag. SKÖNT.
Istället för att dammsuga så fick jag ställa mig och rensa lite svamp tills vi ska göra smörgåsarna och det har inte jag något emot. Medan jag gör detta springer jag också fram och tillbaka till vardagsrummet för att titta till hur det går för svenskarna i fotbollen. Det gick ju jättebra men nu har Frankrike lyckats kvittera och jag stod och ryckte och slet i mitt stackars hår och skrek. Hoppas bara Sverige orkar. Kör nu, tjejer!
Nu är det dags för kantarellsmörgåsarna.

16 juli

Dagen har varit väldigt lugn hittills och det måste jag säga har varit hur skönt som helst. Jag och Pierre vaknade hyfsat tidigt, sisådär drygt 09.00. Vi tog med oss täcke och kudde till soffan och kollade på 'Braveheart' och jag var ju såklart inte frisk idag heller så jag somnade efter en stund. Sov kanske en timme innan jag vaknade igen och började plocka undan här hemma. Sen efter att jag diskat så tog jag med mig gubben ut och gick en sväng, men han har ju så otroligt ont i sin axel så det går inte ens att gå promenad längre. Han ska i alla fall till läkaren på tisdag och jag hoppas verkligen att det går att fixa.
Nu har vi varit och handlat lite mat, men bara lite för vi tänkte att vi ska och stooooorhandla imorgon. Fylla upp frysen ordentligt. Ikväll ska vi göra kantarell-smörgåsar och jag längtar redan.
C-YAH!

Uppdat. 15 juli

Sitter i soffan och har nyss skrattat till 'Wipeout'. Jag förstår inte att det kan vara så roligt när folk gör sig illa. Fast dom gör sig ju inte illa allvarligt och det känns ju lite bättre att veta när man sitter hemma framför tvn och viker sig dubbel av skratt.
Pierre har i alla fall kommit hem, eller ja, det var ett tag sen men jag fick skratta med honom. Alltid lika kul. Jag hade hoppats på att det kanske kunde få vara lite sol imorgon så man hade kunnat åka iväg och bada men det är klart att det inte går för Mr. Väderlek. Visst, det ska inte regna men jag vill ju ha den där gassande solen, så man kanske kunde få lite färg medan man leker i vattnet. Jag ska ta med Pierre ut på en promenad runt ån imorgon vill jag lova.
Nu ska jag kika på 'Halv åtta hos mig' innan jag ska ta med mig min man och inhandla pizza till fredagsmyset.

Uppdat. 15 juli

Jag fick på näsan direkt jag bloggade om att det hade slutat att regna förut för det började ösa ner direkt. Det har slutat nu igen men det börjar nog snart igen så jag ska väl inte säga något.
Jag har duschat och det blev som jag sa, jag kliade sönder mina ben. Grannarna undrade väl vad jag höll på med här inne för jag skrek verkligen. Det kliar så panikartat, något jag aldrig varit med om förut.
Nu sitter jag i alla fall och tittar på 'Bachelor'. Något som jag följt ända sen det började och nu visas det allra sista avsnittet. Det ska bli spännande att se vem han väljer.
När jag sitter och tittar på programmet plockar det verkligen fram min egen kärlek till Pierre. Jag sitter och tänker på honom under hela avsnitten och på hur otroligt kär och förälskad jag är i honom. Jag är den lyckligaste kvinnliga varelse som vandrar på denna jord när jag är i hans närhet. Jag är så glad att jag är hans och över att han är min.
Pierre Lindstam. Han är underbar
Pierre och jag. Utanför Naturhistoriska Riksmuseét.

Uppdat. 15 juli

Ja, jag kan ju lova att jag somnade om i alla fall men det var nog välbehövligt eftersom jag sov så länge. Nu när halva dagen är borta hoppas jag på att jag är frisk imorgon så det har varit värt det.
Jag vaknade ju faktiskt för en timme sen så jag har fått mig mat nu och snart väntar duschen så jag kommer väl spendera resten av dagen med att klia sönder mina ben. Tur att jag ska till läkaren på tisdag säger jag bara för jag orkar inte få dagarna förstörda av att det kliar tills jag gråter.
Det har i alla fall slutat att regna men det är grått och tråkigt så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Hade tänkt att gå in till stan men det väntar jag nog med tills P har kommit hem. Det är bra så jag har bärhjälp, ha ha ha.
Nu ska jag gå och diska, bädda och duscha innan jag kan slå mig ner igen. Det erbjuds mycket i mitt liv just nu.

15 juli

Någon god morgon kan jag i alla fall påstå att det inte är med detta väder. Regn och rusk. Det är en sån dag då man bara ska ladda ner en bra film, ladda upp med fredagsgodis, en pojkvän och bara mysa ner sig i soffan med både täcke och kudde. Man ska vara osminkad och sitta i pyjamas. I rummet ska det också finnas flera huuuundra tända värmeljus. Sen är allt som fattas ett kärleksfullt humör så är kvällen fixad.
Träningen får vänta någon dag till för mitt fysiska tillstånd är inte till det bättre. Jag nyser och nyser, känns som om det är det enda jag gör. Förkyld och ont i öronen. Icke roligt, men dock kan dagen och regnet uppskattas lite mer, eftersom man inte kan vara ute, än om jag vore frisk.
Nu ska jag försöka att lägga mig och sova i en timme eller två. Dock har jag väldigt svårt att somna om efter att P har gått till jobbet, men det är värt ett försök.

Uppdat. 14 juli

Disken blev i alla fall gjord men nu finns det ny som jag tänkte att jag skulle ta tag i innan jag ska göra mig i ordning för natten. Sen har jag en otroligt trött pojkvän som ligger och sover precis bredvid mig i soffan. Tänkte faktiskt ta ett kort till er men det var alldeles för mörkt och jag vill inte väcka honom. Lille plutten. Så jag får väl fixa hans matlådor tills imorgon.
Innan han somnade så hann vi i alla fall att göra mat och kolla på 'Sommar med Ernst' tillsammans. Tända lite ljus och ha lite kvalitétsmys i soffan.
Jag hoppas verkligen att mitt öra är bättre imorgon så jag kanske kan ta mig iväg och träna. Jag har ju sagt att jag ska göra det hur länge som helst men när jag är frisk så blir det aldrig av och nu när jag är supersugen på att träna så blir jag sjuk. Det är så himla typiskt.
Nu ska jag väcka P med att ställa mig och diska.

Uppdat. 14 juli

Här igen. Vädret är kasst och så är även mitt mående, fysiskt. Jag har i alla fall lyckats ta mig in i duschen och kliat sönder mina ben. Blåst håret och städat undan i hemmet så nu är det bara disken kvar.
Jag sitter också och stör mig grymt mycket på någon dum sak som röker så när jag har balkongdörren öppen så luktar det. Jag håller på att spy. Jag är så superglad över att jag har slutat för det är ofräscht och dyrt. Bara negativt. Jag har varit rökfri i två månader nu ungefär och jag njuter.

14 juli


God
morgon, gott folk! Är ni vakna? Det är jag, knappt. Jag har orkat dragit mig upp från sängen och vidare till soffan med täcket och kudden. Här ligger jag och äter yoghurt och försöker få bort huvudvärken och inte förvärra det onda i mitt vänstra öra. På tv visar den gamla godingen 'Days Of Our Life' som man följde slaviskt förr, men det är samma problem fortfarande.
Om någon timme när jag forhoppningsvis har piggnat till så tänkte jag att jag ska gå ut och gå en lillsväng men då får jag hoppas att blåsten har lugnat sig.

Uppdat. 13 juli

Kom igen ni, Sverige! Vi vill ju se segerhögen!
Jag sitter och kollar på fotbollen samtidigt som jag svär, högt! Det som började så bra med 1-0 till Sverige men som nu har balkat ur totalt och resulterat i 3-1 till Japan. Miss av svenskarna. Dom kan ju mycket bättre. Arrrh!
P var tydligen trött efter dagens arbete för han somnade i soffan så sött, två gånger till och med. Nu har jag nyss skickat in honom till sovrummet så han kanske får en ordentlig natts sömn om inte jag väcker honom inatt med dumma drömmar igen. Jag vill inte.
Jag är också ganska trött, kanske ska gå och lägga mig men jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag vill ju kolla klart på fotbollen men ändå så är det inte så roligt eftersom det ser såpass mörkt ut som det faktiskt gör. Så jag funderar därför på om det kanske är bättre att gå och lägga sig. Vilket dilemma.

Uppdat. 13 juli

Sen sist jag visade mig här inne så har jag inte gjort så mycket. Sitter mest och tänker, det är mycket som snurrar i mitt huvud nu.
Mitt humör sviker och jag börjar svikta igen. Trodde det skulle lugna ner sig nu men där trodde jag fel. Tankarna som finns i mitt huvud vill jag inte ha där men hur gör man för att trycka bort dom? Jag skulle vilja ha en knapp, 'Delete', installerad som jag kan trycka på vid såna tillfällen. Ibland känner jag att jag inte räcker till. Jag kan försöka hur mycket som helst men det är fortfarande inte tillräckligt. Jag känner mig dum när jag visar känslor för det kan tas på fel sätt. Orden kommer ut fel ur min mun, jag menar en sak men säger en annan. Saken är nog den att jag inte vågar säga vad jag tycker och tänker längre. Men för vem? Mig själv?
Om jag fick den där 'Delete'-knappen så skulle jag nog ta bort tankar från många år tillbaka. Typ hela mitt liv, fram tills för 11 veckor och 6 dagar sen. Det var nog det bästa som kunde hända mig.
Jag känner för att bli den lilla tjejen i 'Värmskog' igen. Som utan problem kunde hoppa upp i någon vuxen människas famn när något gick emot mig. Bara låta tårarna rinna utan att känna mig dum. Jag längtar hem.
I'm clueless.

13 juli

Jag förstår inte vad det är som händer med mig just nu. Nästan varje natt drömmer jag såna hemska och verkliga drömmar tills jag börjar gråta i sömnen. Gråta på riktigt verkligen, storgråter. P väcker mig och försöker lugna ner mig genom att hålla om mig, min goooos. Det är hemskt när jag drömmer sådär, det är nästan så att jag fasar för att gå och lägga mig på kvällarna när det slutar så. Undra vad det kan bero på?..
Nog om det. Efter att P gått till jobbet så somnade jag om en stund men blev väckt av att telefonen ringde. Det var M som ringde för att säga att han skulle komma hit och hämta sin cykel. Han fick i alla fall upp mig ur sängen, suck. Fram tills nu har jag mest legat i soffan och tänkt på varför jag drömmer som jag gör. Jag tycker verkligen inte om det. Jag har även 'hunnit' med att gå till affären för att hämta ett paket som hade kommit. Lite smått och gott inför vad som komma skall.
Jag mår inte riktigt hundra så jag ska fortsätta med att ligga i soffan och vänta på att min man kommer hem och tar hand om mig. Idag är det lite extra jobbigt när P gick till jobbet, saknar honom lite extra mycket. Kanske för att jag drömmer som jag gör.

12 juli

Jag kan meddela att jag nyss satt och skrev vad jag hade gjort under tiden jag inte haft internet men då försvann allt så nu orkar jag inte sitta och skriva om allt. Bajs.

Uppdat. 6 juli

Nu när jag sitter och tittar ut genom fönstret så lyser solen och här inne ligger jag. Det dunkar i huvudet och jag har försökt att sova ett x antal gånger men när jag är som närmast så är det alltid någotsom stör, som att telefonen ringer. Gaah!
Som en normal människa blev jag hungrig och därför har jag gjort pannkakor även denna dag. Dille på pannkakor, det kan man lugnt säga.
Jag har i alla fall lyckats ta mig igenom en film 'All Good Things'. Den var väl.. Hmm.. Konstig. Den började som en fin saga där två människor mötts, blir förälskade men sen så faller allt isär, fort. Sevärdig, men inget att hurra för.

Uppdat. 6 juli

Jag har nyss gjort några samtal som behövde göras och allt ser ut att lösa sig så jag säger till mig själv; 'Håll ut ett tag till, så kommer väntan att löna sig!'
Jag kan säga att jag är mer känslig än vanligt men sjuk börjar jag nog bli. Huvudvärken släpper inte och det känns nästan som om jag går runt och yrar här hemma. Jag tar med mig täcket och kudden till soffan och kurar ner mig med en film, det enda som saknas är min sambo. Saknar honom extra mycket just nu när jag tycker lite synd om mig själv.

6 juli


Min frukost.
Nu kan jag stolt ta att meddela att jag fick mina pannkakor igår. Det var ett riktigt 'halelulja-moment' som Kishti Tomita hade sagt. Jag trodde att jag skulle få stå och kämpa där för att dom där platta sakerna skulle hålla ihop när man ska vända dom men det gick ju super bra. Så bra att kylskåpet är länsat på pannkakor och jag förmodar att dom ligger i P's matlåda så jag får väl ställa mig och göra nya till mig själv om jag vill ha några idag.
När jag vaknade förut så tror ni inte att jag har blivit sjuk, sjuk på riktigt. Förkyld, ont i huvudet och feberkänningar. Jag som tänkte gå och träna idag, jag kanske gör det senare om jag piggnar till men nu ska jag bara kura ner mig i soffan, med ett avsnitt av 'Solsidan' och äta frukost.

Uppdat. 5 juli


P
försvann nääästan lika fort som han kom hem. Nu är han och möter M på någon pub/krog och jag vet inte hur mycket jag kan slå vad om att jag kommer få sitta själv ändå fram till sent ikväll just för att han fastnar bland ölen. Den som lever får se. När han sa att han skulle gå så var det bara att sitta snällt kvar i soffan och hoppas att han kommer tillbaka snart så vi kan göra pannkakor. Det är något jag har längtat efter hela dagen om inte längre.
Jag måste också påpeka för att forsätta mitt klagande på denna dag att jag börjar må riktigt uselt, må illa. Jag skulle nästan kunna mörda för att sluta må illa, men bara nästan för jag kanske svimmar av allt blod som kommer att uppstå om jag skulle mörda någon. Vilka tankar, suck.
Ååååh, pannkakor!

Uppdat. 5 juli

Today I don't feel like doing anything.

Duschat har jag gjort och efter den upplevelsen har jag kliat sönder min kropp pga att det är någon fel på vattnet eller att jag har otroligt känslig hy. Jag vet i alla fall att det där ska kollas upp för jag vill inte fasa för att duscha.
Nu har klådan lagt sig som tur är och jag blev på ännu sämre humör än vad jag redan var innan jag klev in i duschen. Fast ändå är jag inte på så dåligt humör, jag mår liksom konstigt. Hormonöverflöd i massor. Undra hur länge jag står ut med mig själv.
Jag skulle nog just i detta nu klaga på allt som finns i min omgivning bara för att få mig själv att känna mig liiiite bättre. Innerst inne så vet jag att det inte blir bättre men det ibland kan det vara värt ett försök.
Just det här är det jag vill ändra på. Jag vill inte vara en gnällig tant. Usch på sånt. När något går i min väg känner jag för att fly, fly till min hemort Karlstad. Hem till mamma, in i hennes famn och gömma mig där tills allt är bra igen.
Nu ska jag ge mig. P har kommit hem nu så vi ska lösa några saker sen kanske jag tar med honom ut på en promenad, en lång sådan för nu är det dags att komma igång.

5 juli

Ska jag vara ärlig så sitter jag fortfarande i morgonrocken fast att klockan är 11.21. Jag har nyss klämt i mig lite frulle och bara den hasar sig ner från halsen till magen så ska jag hoppa in i duschen. Jag ska försöka få liv i M också för igår när vi sågs så bjöd hon hem mig eftersom jag inte varit hemma hos henne än. Det ska bli intressant.
Sen måste jag förklara varför ni inte fick något mer inlägg igår och det var för att jag var på ett otroligt dåligt humör. Efter den 21 juli kommer den ulimata förklaringen, just nu kan jag bara säga att jag och P inte delade åsikter igår och nu för tiden märks det i ord och handling här hemma, tyvärr.

Uppdat. 4 juli

Återigen vid datorn. Det erbjuds mycket att göra i denna staden men det är alltid något jag inte vill göra själv.
Jag har i alla fall varit ute och träffat M i några timmar. Vi gick runt och kollade på bebis kläder, barnvagnar och allt som hör därtill. Det köptes korv för att M blev hungrig. Hon köpte även en lampa och grytvantar. Jag som bara gick med och kollade blev såklart dundersugen på att shoppa men jag får hålla mig och sen när jag får pengar ska jag hålla i dom. Nu ska det sparas. Efter några timmar kom hennes kille A och dom skulle göra något ärende och då såg jag att klockan redan hade hunnit bli 15.30 så jag passade på gå hemåt när min efterlängtade P snart skulle komma hem.
Jag hann diska upp innan han ringde och sa att han skulle bli lite sen för att ett jobb var tvunget att blir klart men nu är han äntligen hemma. Sitter i soffan nu och pratar om dagen med P och sen får vi se vad vi hittar på.

4 juli

En ny dag. Tyvärr tillåter inte vädret mig att sola och bada idag heller och jag känner mig blek som en isbjörn. Really great. När man tittar ut så skulle man nästan passa på att vara sjuk och bara ligga inne, sova och titta på film men jag är inte sjuk. Som tur är ändå.
Imorse vaknade jag av att mobilen tjöt även fast jag inte ställt något alarm så jag blev arg när jag svarade och det var mamma som fanns i andra änden. Viktigt samtal var det heller inte, kanske tyckte hon att det är roligt att väcka sin sovande dotter som inte har något jobb att behöva gå upp till, men det tycker inte jag.
Vädret gör mig rastlös. Att vara själv hemma gör mig rastlös. Att må illa och inte orka göra något gör mig rastlös.

Uppdat. 3 juli

För gamla minnens skull, älskling.
Ja, då sitter man här igen men nu kan jag i alla fall meddela att jag och P har kollat klart på 'Avatar' och den var ju bra. Det kändes inte som att den var 2 tim och 30 min drygt, verkligen inte. Den var verkligen sevärd!
Förut så tog vi en liten paus i filmen och då zappade jag runt lite på tvn och hamnade på 'svtB' där 'Pingu' visades och mina tankar gick direkt till L och han är ju lika gammal som min egna systers barn och som jag saknar alla där hemma. Jag saknar mamma I, hennes mat och hennes kloka ord. Jag saknar pappa M, hans snarkande i soffan och hans skämt som bara han skrattar åt. Jag saknar min syster M, hennes 'klagande', hennes sambo O, hennes två barn N och A och hennes hund S. Jag saknar min bror P, hans snabba 'Hur mår du?', hans sambo E, hans tre barn M, R och O, hans hund S och alla andra djur. Jag saknar min bror J, hans kloka ord om hur man ska klara sig här i livet och hans dotter S. Och jag saknar min bror F som är mitt allt här i livet. Jag älskar honom mer än ord kan beskriva. Vi har inte så bra kontakt och har heller inte haft det under det senaste året/åren, men jag vet att han alltid kommer finnas där. Jag skulle kunna gå genom eld och lågor för honom. Mitt hjärta.

Nu sitter jag vid matbordet och plippar på datorn medan P står och gör kvällsmat och han ska bjuda på varma mackor, yamie!

3 juli

skönt att slippa behöva vakna upp till en mobil som ligger på golvet och tjuter. bara få sova ut och vakna av att den man älskar ligger och tittar på en, kärlek.
det dröjde inte länge tills jag och P tog med oss täcket och kudden och satte oss i soffan såhär en söndagsmorgon. jag kan motvilligt erkänna att vi fortfarande sitter mermysta i soffan.
under morgonen har jag i alla fall hunnit med att må illa och övervägt att gå och tömma magen, men som tur var gick det över. jag har även pratat lite med 'svärmor', A-L, om vad som komma skall. det är så kul när andra engagerar sig. nästan gulligt på något sätt.
nog om morgonen. P har satt på 'avatar' igen och nu ska jag också försöka att hänga med i denna låååånga film.

2 juli

till L köpte vi en radiostyrd bil, men den han fick var defenitivt mycket coolare än den på bilden!
idag när klockan ringde så fanns det inte en tanke på att gå upp, inte alls. jag ställde om klockan om kom upp myyyycket senare men så blir det när man får gå upp 03.49 och väcka sin pojkvän som däckat i soffan med filmen 'avatar' på högsta volym.
ja ja, jag kom i alla fall upp och jag fick med mig P till soffan en stund innan jag gick in i duschen. efter att jag var klar med allt som skulle göras där inne i regnet så såg jag att klockan hade runnit iväg och jag fick sätta lite fart med att föna håret, fixa till ansiket, få upp P ur soffan och klä på mig. så småningom kom vi iväg. och vi gick, och gick, och gick och tillslut kom vi in till stan och vi hoppade in på 'lekia' föratt köpa en present till L som fyllde 3 år igår och idag var det ju dags för hans kalas. vi hittade en radiostyrd bil, betalade, packade in den och sen packade vi in oss själva i en buss som skulle ta oss ut till 'lambohov'. när vi kom fram så plingade vi på dörren och den som öppnade var födelsedagsbarnet själv. han sa hej och sprang in igen för inne i vardagsrummet så hade han ju alla sina presenter och vi kom ju med ytterligare en. han öppnade den och till en början var den inte så rolig med P ville verkligen se vad det var för bil så han öppnade upp bilen och fixade batteri och började köra och den var ju en succé, bilen! den blinkade och kunde köra upp på bakhjulen och snurra på framhjulen. den tyckte han om, lillkillen. jätteroligt. lite senare bjöds det på kaffe och tårta coh när är det inte gott med hemmagjord tårta? -ALLTID! efter fikat och lite snicksnack så var det dags för oss att rulla hem och vi blev hemkörda av P's bror M. underbart att slippa den varma bussen.
äntligen hemma. jag och P bestämde oss snart för att gå ner till 'priso' för att handla inför dagens paj som vi hade bestämt oss för att göra, lax- och broccolipaj. den blev god men tyvärr så tog broccolismaken över lite så ska ni göra den så tänk på att inte fylla hela botten med broccolin. ett tips.
nu efter maten har vi parkerat i soffan och myst ner oss ordentligt. vi har kollat på en film, 'boot camp'. den baseras på verkliga händelser och den handlar om ungdommar som har lite problem hemma med attityd, droger och liknande som senare blir skickade till en anstalt av sina föräldrar och på anstalten blir dom torterade och illa behandlade. ni får se själva hur den slutar men det var verkligen sevärd! 'boot camp' alltså.
nu ska jag ta och äta något mer i denna kvava luft och ni får ha en trevlig kväll!

uppdat. 1 juli

så här kul har jag när jag umgås med två grabbar som är intresserade av höööögt ljud.
nu har P kommit hem i alla fall, eller ja, han kom hem för typ lite drygt en timme sen. han kom hem till dukat bord så vi käkade lite fort innan M skulle komma. han ska hjälpa oss att installera nya tvn så vi kan streema filmer mellan datorn och tvn trådlöst. jag hoppas verkligen att det funkar så man kan kolla på alla dom nya filmer vi laddat ner. det är inte så kul att titta på film på datorn, lilla dataskärmen då.
innan P kom hem hann jag också att tvätta tills imorn, för då ska vi på kalas för L. han fyller 3 år, lillgrabben.
sitter i alla fall och kollar på när P försöker få nya hemmabioljudet fungera när han sätter på en film så M får höra hur det låter. grabbar, ha ha. sen sitter dom ju med varsin alkoholhaltig dryck i handen också, vilket inte jag gör eftersom jag inte får dricka och helt ärligt tycker jag det är otroligt skönt. jag slipper baksmällan så jag kan göra vad jag vill när som helst, det är det jag gillar.

1 juli

nya tvn. samsung smarttv, 46tum.
redan 1a juli. tänk vad fort det går. nästan för fort! känns som om jag inte kommer hinna med allt jag vill göra ju!
igår så glömde P sin mobil på jobbet så imorse var det jag som fick vakna av att min mobil tjöt för fulla muggar. jag väckte min sovande prins som inte var vidare pigg på att gå upp ur sängen. jag däremot var förvånansvärt pigg så jag fick nästan tvinga mig själv att somna om för att jag inte tänker gå upp kl. 6 på morgonen om jag verkligen inte behöver. P fick ju hasa sig upp och smyga iväg till jobbet, stackarn. tur att det är fredag idag. jag somnade i alla fall så småningom men det dröjde inte länge förrän jag vaknade av att jag själv låg och grät i sömnen och jag vet varför. det är för att under dom senaste två månaderna har jag till och från drömt att P är otrogen och det gjorde jag även inatt. drömmarna är verkliga att jag nästan kan ta på dom. så nu sitter jag här och har jättedumma hjärnspöken som snurrar runt i mitt huvud, typ som att han kanske inte alls är iväg och jobbar utan kanske i själv verket är med någon/några andra tjejer. sannolikheten är inte alls stor, jag vet, men drömmarna gör att jag kan gå och tänka på såna saker en hel dag efteråt. illa är det, riktigt illa. sen tycker jag även synd om P när det här händer för när jag berättar för honom att jag drömt så här så blir han orolig och vet inte vad han ska göra mer än att säga att han älskar mig. han tror säkert inte att jag tror på honom när han säger det men det gör jag, jag vet ju inte själv varför jag drömmer så här. stackars kille.
jag har i alla fall hunnit med lite mer än att bara ha spöken som far runt i huvudet på mig. jag var på 'feelgood' förut och träffade Å för att gå igenom vad jag kan göra för övningar nu när jag inte kan göra vad jag vill. jag blev jättesugen på att hoppa på träningen redan idag men min kropp tillåter inte det, känns som om jag ska bli sjuk men det har det gjort ett halvår nu till och från så det är inget nytt.
igår så var ju jag, P och M på 'netonnet' och köpte en ny tv så det är det jag ska ägna mig åt nu, titta på den och kanske dra på någon film.

Design by Tasnim RSS 2.0