30 juni

tummen upp för ny blogg!
izabella heter jag. nybörjare på denna blogg-sida. jag har tidigare bloggat från http://izabella-a.blogspot.com/ men nu kommer jag alltså bara vara på denna sida.
dagen började med att jag längtade otroligt mycket efter min pojkvän, P, som jobbar om dagarna och är därför inte hemma. jag, däremot går bara hemma och drar, söker jobb för det mesta men utan resultat.
solen var ju inte på min sida idag såklart eftersom jag verkligen hade ställt in mig på att ligga och lapa sol, men icke. värmen gick det väl inte att ta minste på i alla fall va? -jag har gått runt och varit kletig hela dagen, men det är inte blött kletigt utan det är nästan som om huden håller på att smälta. lite konstig förklarning kanske men så känns det i alla fall.
fram tills P kom hem hann jag med att söka lite fler jobb, få post, fylla i papper som kom på posten, gå och lämna in papper, gå och handla och göra mat. som tur var hade jag inte gjort maten i onödan för han tyckte om den jättemycket även om det bara var köttbullar i sås med potatis men jag kan hålla med om att det var gott. trodde inte jag kunde vara en sån stjärnkock men där överbevisade jag mig själv. efter vi hade käkat så hoppade P in och duschade medan jag gjorde i ordning en varsin matlåda åt oss och diskade. sen gick vi ner till 'resecentrum' och tog bussen vidare till 'lambohov' där P's syster, Z, bor. vi tog med oss hennes kille och deras bil och åkte ut till 'netonnet' för att köpa en tv och nu sitter vi här som två nördar. jag sitter med datorn i knät och P sitter med tvkontrollen i handen och installerar för fullt. men fin var den, tvn. en 'samsung' 46tum. ny smarttv. även fast jag inte är så intresserad så tycker jag att min älskling gjorde ett bra val för att den var snygg till utseendet.
nu ska jag försöka övertala gubben till att titta på en film på nya tvn istället för att sitta och glo på massa ord och inte fatta något.

Design by Tasnim RSS 2.0