Tji fick vi

Tidigare idag så skrev jag ett inlägg om Alvas sovrutiner och att vi skulle försöka att inte få den rubbad så som vi fick igår. Lillchefen kände nog detta på sig och har totalvägrat att sova förrän nu. Hon har sovit i drygt en halvtimme. Hon somnade alldeles försent och jag känner på mig att jag kommer vara tvungen att väcka henne om en stund för att hon ska somna i någorlunda tid ikväll. Nackdelen med det är ju att hon kan bli väldigt kinkig när vi väcker henne. 
Haha, tji fick vi! Får väl skylla oss själva när vi försöker att planera dagen utifrån hur hon ska sova.

Trots detta har jag ändå fått mycket gjort idag. Alva och Pierre startade upp dagen med att leka gärnet inne i vardagsrummet medan jag plockade i lägenheten, bäddade sängen och tvättade mig. Efter det blev det kaffe och ytterligare bus. Jag satte mig, efter kaffekoppen som fick mig att vakna till liv, och pluggade. Jag har fått mycket gjort men har lika mycket kvar som skulle behöva göras. 
Nu när Alva äntligen sover har vi fått i oss en sen lunch, äggviteomelett med mozzarella och basilika, och Pierre har gått iväg för att träna. Jag hamnade vid datorn igen och ska försöka plugga ytterligare innan damen i soffan vaknar.

Igår provade jag att få upp Alvas lilla hår i två tofsar och till min glädje lyckades jag! Hur söt?!! ♥

Kommentarer
Postat av: Therese

Vad fint det randiga setet Alva har i lekparken är, var är det köpt? :)

Svar: Tack! Det är från Polarn och Pyret :-)
izabelladanngren.blogg.se

2013-04-06 @ 03:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design by Tasnim RSS 2.0