Bananmuffins
Jag hade en övermogen banan i fruktskålen som ingen ville ha så jag bestämde mig för att det skulle bli bananmuffins av den. Väldigt mild i smaken men uppskattad ändå. Alltid bra med fikabröd i frysen.
1 mogen banan
2 dl socker
2 dl mjöl
100 g smält smör
3 ägg
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Mosa bananen tillsammans med sockret.
Tillsätt smör, mjöl, ägg, vaniljsocker och bakpulver.
Vispa ihop till en jämn smet.
Fördela i 12 stora muffinsformar.
Grädda i ugnen på 220 grader i ca 12 minuter.
Tillsätt smör, mjöl, ägg, vaniljsocker och bakpulver.
Vispa ihop till en jämn smet.
Fördela i 12 stora muffinsformar.
Grädda i ugnen på 220 grader i ca 12 minuter.
Kommentarer
Trackback